FIND DIN CAMPINGPLADS
NULSTIL ALLE FILTRE
NULSTIL ALLE FILTRE
Se direkte link

Lej en hytte eller en mobilhome på en campingplads

At leje en hytte eller en mobilhome på en DK-CAMP campingplads er næsten det samme som at leje et traditionelt sommerhus. 

Og vi synes, at sådant et mini-sommerhus er endnu bedre end et traditionelle sommerhus. I får fuld komfort, men en langt mere fleksibel og oplevelsesrig ferie.

Ved at leje en hytte eller mobilhome på en af vores campingpladser får du og familien langt større chance for at få den ferie, som I drømmer om. Vi har næsten 300 campingpladser - mange helt ned til vandet, mange tæt på byerne og mange i nærheden af en fantastisk natur.

I kan sammesætte jeres ferie 100 %, som I vil. Når I lejer et mini-sommerhus hos os på halv størrelse i forhold til et traditionelt sommerhus er rengøringen hurtigt overstået. Og hvad skal I bruge mere plads til? I vil helt sikkert nyde naturen og udelivet meget mere, når I holder ferie på en campingplads.

Og børnene? De vil helt sikkert hurtigt finde én, to eller mange nye legekammerater. Der er altid noget at give sig til. De vil også nyde den meget mere intime stemning i "sommerhuset". Oplevelser, de vil huske for resten af livet.

At leje en hytte eller mobilhome hos os = Fuld komfort. Fleksibilitet. Oplevelsesrigt.

Rigtig god ferie!