Campingpas


Du skal have et gyldigt campingpas for at overnatte på danske campingpladser.

Campingpasset kan købes på den første campingplads, du kommer til eller på et turistbureau.

Du udfylder blot en bestillingsformular, der fungerer som et midlertidigt campingpas, indtil du får tilsendt det nye campingpas. Campingpasset vil være forsynet med et årsmærke, der er gyldigt for kalenderåret. Husk at medtage det midlertidige campingpas (bestillingsformularen), når du rejser videre.

Et gyldigt Camping Key Europe er gyldigt i alle europæiske lande.

Alle gyldige campingpas er omfattet af en ansvarsforsikring overfor 3. person, såfremt pasindehaveren ikke selv har anden forsikringsmæssig dækning. Forsikringen dækker kun skader, som man ifølge dansk retspraksis kan drages til ansvar for.


Campingpas koster 110 kr.

Alle kan få udstedt et selvstændigt campingpas, men børn under 15 år kun med forældrenes samtykke. Et campingpas gælder både par og enlige, samt deres hjemmeboende børn under 18 år. Alle skal have samme bopæl. 

Er du fyldt 18 år, skal du have sit eget campingpas.

Børn under 18 år kan ikke rejse alene på forældrenes campingpas. I dette tilfælde, skal hvert barn have udstedt sit eget personlig campingpas. Rejser forældre med børns venner, skal vennerne have et selvstændigt campingpas hver, da disse ikke har samme bopæl som forældrene.
Grupper koster 110 kr.

Pas udstedes til institutioner: Skoler, børnehaver, efterskoler, idrætsforeninger m.fl. Der skal være mindst 5 deltagere og højst 11 deltagere, der rejser sammen. Gruppens leder skal være fyldt 18 år. Passet skal, for at være gyldigt, være ledsaget af en navneliste med samtlige deltagere.
Transitmærke + transitpas koster 35 kr.

Skal du kun have en enkelt overnatning på en campingplads, kan du købe et transitpas. Ét transitmærke er gyldigt for én overnatning. Ved køb af det fjerde transitmærke med samme årstal, ombyttes transitblanketten til et campingpas. Være opmærksom på, at det er dyrere at købe et campingpas på denne måde. Transitpas er kun gyldig i Danmark.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

... og få nyheder om campingemner, tilbud på campingophold og meget mere. Nyhedsbrevet er gratis og kan til enhver tid frit afmeldes gennem linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager.
Hjælp os med feedback
Støder du på fejl eller besvær på DK-CAMPs portal, vil vi altid blive glade for forslag til forbedringer.
Tak!